Sledujte ukázku z hraní Beyond Good & Evil 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte ukázku z hraní Beyond Good & Evil 2

Sledujte ukázku z hraní Beyond Good & Evil 2

Pavel Makal

Pavel Makal

11. 12. 2018 14:24 2
Reklama

Na Beyond Good and Evil 2 už čekáme poměrně dlouho. Konkrétně patnáct let, první díl totiž vyšel v listopadu roku 2003. Po mnoha spekulacích, odkladech, restartech vývoje a jiných potížích se projekt znovu ukázal na světle světa na loňské E3. Pokud vás zajímá, jak vývojáři pod taktovkou Michela Ancela pokročili, určitě si nenechte ujít dnešní video.

V něm se totiž sešli Guillaume Brunier, výkonný producent projektu, a Emile Morel, který ve vývoji figuruje na postu kreativního ředitele, aby poprvé veřejnosti předvedli demo, které bylo prezentováno za zavřenými dveřmi na letošní E3. Je třeba podotknout, že se pořád jedná o velmi raný build, v němž chybí celá řada prvků, jako jsou animace, některé assety a tak dále.

Hra podporuje kooperaci dvou hráčů, kteří při společném hraní navíc nemusejí být v jedné lokaci. V rámci ukázky jsme se dočkali cestování vesmírem, průzkumu prostředí na planetách i soubojů. Už z necelou půlhodinu dlouhého videa je patrné, že Beyond Good and Evil 2 je velice ambiciozním projektem na obří škále.

Hra nemá datum vydání a soukromě soudíme, že se jej na aktuální generaci konzolí ani nedočká. Vývojáři z Ubisoft Montpellier pro potřeby hry vytvořili nástroje pro simulaci sluneční soustavy a vlastní engine jménem Voyageur. Prostředí bude vznikat kombinací navržených částí a procedurálním generováním. Loni před E3 Ancel uvedl, že vývoj je na samotném počátku. Nějaký ten rok si tedy ještě počkáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama