Monster Hunter World navštíví Geralt z Rivie
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Monster Hunter World navštíví Geralt z Rivie

Monster Hunter World navštíví Geralt z Rivie

Martin Nahodil

Martin Nahodil

11. 12. 2018 12:21 1
Reklama

Capcom s poledním Monster Hunterem získal na letošních The Game Awards cenu za nejlepší RPG hru roku. Při přebírání ceny tvůrci řekli, že mají pro hráče ještě spoustu novinek a první z nich budou oznámeny už za pár dní. Očividně drží svoje slovo. Oznámili hned několik nových porcí obsahu.

Největší pozornost vzbudila kolaborace s CD Projektem RED. Capcom velmi rád do svých her dává i postavy, které nespadají do jeho portfolia a tentokrát to padlo na Geralta z Rivie. Jeho láska k magickým portálům jistě nevzroste, když se kvůli jednomu takovému dostane i do zdejšího světa plného nebezpečných monster. Přeci jenom už ale měl co dočinění s kdejakou potvorou, takže ani lovení v Monster Hunteru pro něj nebude problém. Do hry přijde na začátku příštího roku spolu s vlastní linkou questů.

Bude se slavit také první výročí hry. V lednu přijde event Appreciation Fest, který do hry přidá několik unikátních questů a dojde i na nové vybavení a kosmetické doplňky. Prostředí by se celkově mělo trochu uzpůsobit oslavám. Ještě před tím, konkrétně 20. prosince, se do hry vrátí Kulve Taroth Siege se speciálním questem, za který dostanete vzácné odměny. Budete se ale muset vypořádat se silnějšími verzemi monster.

Na závěr přišlo oznámení ještě něčeho většího. Na podzim příštího roku přijde rozšíření Iceborne, které přidá nová monstra, questy a další část příběhu. Bude to zatím ten největší přídavek, který se Monster Hunter World dočká.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama