Phil Spencer se těší na příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Phil Spencer se těší na příští rok

Phil Spencer se těší na příští rok

Filip Švácha

Filip Švácha

10. 12. 2018 14:17 2
Reklama

Je jasné, že Microsoft se svým Xboxem One nepředvádí ani zdaleka takovou jízdu, jako tenkrát s Xboxem 360. Sony je bezpochyby na vrcholu a Microsoft hraje až druhé housle. Sám Phil Spencer to ale vidí trochu jinak. Pro něho byl tento rok úspěšný, je tedy pravda, že například letošní E3 byla ze strany redmondského giganta velmi povedená, ale ani nákup množství nových studií Microsoftu nezajistí okamžitý přísun exkluzivních titulů, jejichž nedostatek je považován za hlavní kámen úrazu.

Phil Spencer je ovšem pozitivní člověk, a proto se do příštího roku dívá s nadějí a úsměvem. Na podiu letošních The Game Awards byl, co se týče budoucnosti značky Xbox, velmi sebejistý. Sám k tomu řekl: „Budeme vydávat Crackdown 3. Dále máme Gears 5, což bude prostě úžasné. Jedna z mých nejoblíbenějších značek této generace Ori, dostane také své další pokračování. Právě v tomto divadle (The Microsoft Theatre, kde se konají The Game Awards) se budeme příští rok opět účastnit konference E3. Rok 2018 byl pro hráče skvělý a ten příští bude podle mě ještě lepší.“

Hry jsou to zajímavé o tom žádná, ale nesmíme zapomenout, že i Sony má v záloze připraveny takové tituly, jako je Death Stranding proslulého Hidea Kojimi a open world Days Gone. Je jasné, že pro Microsoft to nebude snadná bitva i přes to, že tento rok je, zdá se, trošku víc připraven. Další otázkou je, jak tyto hry dopadnou, protože například už zmíněný letošní rok sice Xbox dostal pár exkluzivit, ale jejich hodnocení se spíše pohybovalo v průměrných hodnotách.

Dalším faktorem je určitě údajné vydání nové konzole od Sony, kterým si samozřejmě nemůže být nikdo jist, ale určitě je to s ohledem na poněkud upravený životní cyklus dnešní generace, docela logické. Souboj to tedy bude jistě napínavý, ale naštěstí z něho budeme především těžit my, hráči.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama