Judge Eyes vyjde na západě jako Judgment
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Judge Eyes vyjde na západě jako Judgment

Judge Eyes vyjde na západě jako Judgment

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

9. 12. 2018 10:03 1
Reklama

Počátky série Yakuza sahají až do roku 2005, kdy v Japonsku vyšel první díl pro konzoli PlayStation 2. Kombinace akční adventury a bojovky si za dlouhá léta své existence vybudovala početnou řadu fanoušků, kterou především v posledních letech hojně rozšiřují hráči ze západu. To se projevuje nejen stále menšími rozdíly mezi daty vydání v jednotlivých regionech, ale i popularitou remasterů starších dílů série.

Kromě klasických číslovaných dílů má ale Yakuza i řadu spin-offů, které nám byly většinou zapovězeny. Poslední takovou hrou, plánovanou pro celosvětové vydání, je Judge Eyes, která se v Japonsku dostane do prodeje už 13. prosince a dobrou zprávou je, že na vydání pro zbytek světa nebudeme muset dlouho čekat. Judge Eyes totiž pod názvem Judgment vyjde na západním trhu už v příští rok v létě.

Hra bude obsahovat originální japonský, ale i anglický dabing, takže na své si přijdou zastánci původního znění i ti, kteří se radši vydávají cestou menšího odporu. Judgement bude zřejmě po vzoru zbytku série hodně upovídanou hrou, takže anglické namluvení přijde při objasňování série vražd v japonském Tokiu jistě vhod.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama