Oznámen remake Crash Team Racing
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oznámen remake Crash Team Racing

Oznámen remake Crash Team Racing

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

7. 12. 2018 05:00 5
Reklama

Crash Bandicoot v rámci remaku N. Sane Trilogy silně zabodoval. Předělávka prvních tří dílů měla u hráčů velký úspěch, podařilo se prodat přes pět milionů kopií hry. Sázka na bláznivého vačnatce se Activisionu skutečně vyplatila. Ze strany fanoušků se následně objevily vášnivé spekulace o tom, zda v budoucnu přijdou další předělávky slavné série. Radost jim zajisté udělala akce The Game Awards. Právě na ní byla další hra s Crashem a jeho kamarády oznámena.

Na podium dorazil velký plyšový Crash, jemuž Geoff Keighley pomohl z typické bedny s otazníkem vytáhnout tajemný pohár. V tu chvíli už bylo vše jasné. Vzápětí následovala ukázka potvrzující remake šílených závodů Crash Team Racing s podtitulem Nitro-Fueled.

Závody by se daly přirovnat k Mario Kart od Nintenda. Podobný titul na ostatních platformách chyběl, Crash Team Racing má tedy velký potenciál oslovit poměrně široké publikum. Zatím můžeme mluvit pouze o verzi pro PlayStation 4, zda se dočkají také další platformy, zatím není jisté. Pokud ale Activision půjde stejnou cestou, jako s N. Sane Trilogy, mohla by časem hra vyjít také na PC, Xbox One a Switch.

Hráči se mohou těšit na originální tratě, bedny plné jablíček, nebezpečných zbraní a nitroglycerinu. Z celé řady nápaditých postaviček si závodníka vybere skutečně každý. Splitscreen multiplayer je samozřejmostí, závodit bude možné i po síti. Hra vychází příští rok v létě, datum vydání je stanoveno na 21. června. Máte radost? Dejte vědět v diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama