WB nejspíš pracuje na Wonder Woman
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka WB nejspíš pracuje na Wonder Woman

WB nejspíš pracuje na Wonder Woman

Martin Nahodil

Martin Nahodil

6. 12. 2018 09:33 5
Reklama

Mohlo by to vypadat, že tady máme další titul, který by se mohl objevit na TGA. Tentokrát jsou to ale spekulace, které s touto akcí nemají nic společného. Podle úniků na webech ResetEra a 4chan ve studiu Warner Bros. Montreal vzniká herní adaptace komiksu Wonder Woman od DC.

Novinka, která je označovaná jako Project Diana, je tedy vyvíjena po boku nového Batmana s podtitulem Court of Owls. Vývojáři na ní pracují teprve rok, takže ještě pár let o ní pravděpodobně oficiálně nic neuslyšíme.

Podrobnější detaily uvedeny nebyly, snad jen to, že proti Dianě by se jako hlavní záporák měl postavit Hades. Spekuluje se také o tom, že WB Montreal na tomto projektu pracuje společně s Rocksteady Studios, které má na svědomí Batmanovu Arkhamskou sérii.

Podobných úniků informací je tady v poslední době dost, ale tohle je jeden z těch, na jejichž potvrzení nebo vyvrácení budeme čekat ještě dlouho. Je velmi pravděpodobné, že nejdřív přijde řada na nového Batmana vzhledem k tomu, že na něj teasovali i zaměstnanci studia.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama