Ochrana Just Cause byla prolomena za den
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ochrana Just Cause byla prolomena za den

Ochrana Just Cause byla prolomena za den

Martin Nahodil

Martin Nahodil

6. 12. 2018 12:30 17
Reklama

Téma protipirátských ochran se průběžně řeší už dlouhá léta. Denuvo, jehož tvůrci před jeho implementací do her tvrdili, že s crackováním je konec, už zvládají piráti překonat bez problému. Nejnovější tituly se nelegální cestou objevují na internetu pár dní po vydání. Verze Denuva, která byla v Just Cause 4, byla prolomena ihned po vydání.

V tento moment to už tedy vypadá tak, že Square Enix vlastně implementací Devuna do her ubližuje sám sobě. Tato ochrana už zkrátka není tak odolná, jako v jejich začátcích. Navíc nestojí zrovna málo a také si ukousne něco z výkonu.

Just Cause 4 používá verzi Denuvo 5.3, která byla i v novém Hitmanovi. V případě agenta 47 bylo její prolomení díky předběžnému přístupu ještě rychlejší. Zatím nevíme, jestli Square Enix plánuje alespoň z těchto titulů tuto technologii odstranit vzhledem k tomu, že už vlastně nemá smysl.

Stále je to ale nic v porovnání s novou ochranou Valeroa, která byla poprvé použita minulý týden. Vývojáři, kteří za ní stojí, se dušovali, že na prolomení není šance. Asi je docela překvapilo, když za 20 minut byl crack hotový.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama