Vychází Quantic Dream Collection
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází Quantic Dream Collection

Vychází Quantic Dream Collection

Marek Selinger

Marek Selinger

5. 12. 2018 12:20 4
Reklama

Pařížské studio Quantic Dream funguje pod taktovkou Davida Caqe již od roku 1997, za tu dobu zvládlo vydat několik filmově laděných titulů. Naposled jsme o vývojářích slyšeli na konci května, kdy světlo světa spatřil Detroit: Become Human, příběh o androidím povstáním. Jako z čistého nebe nyní přišla informace, že se chystá další kompilace her tohoto studia.

Jedné takové jsme se dočkali již v březnu 2016. Heavy Rain & Beyond Two Souls Collection obsahovala obě zmíněné hry ve vyleštěné verzi pro PS4. Nyní přichází Quantic Dream Collection, jejíž součástí krom Heavy Rainu a Beyondu bude i právě nejnovější počin studia Quantic Dream, Detroit: Become Human. Kolekce vyjde jak ve fyzické edici, tak i té digitální. V této podobě si ji zatím můžou pořídit pouze hráči v Severní Americe, ale již během dneška by měla být dostupná i na evropském PlayStation Store. Cenovka je nastavena na sympatických 40 amerických dolarů, u nás tipujeme, že vyjde na něco okolo tisíce korun.

Pořízení kolekce vám můžeme doporučit, minimálně ve dvou případech (Heavy Rain a Detroit) se jedná o výborné kousky. Beyond: Two Souls už na obě hry svou kvalitou trochu ztrácí, nicméně stále se jedná o titul, u kterého se budete slušně bavit. Našince navíc potěší i fakt, že Beyond a Detroit obsahují i české titulky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama