Tony Hawk pro mobily vyjde příští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tony Hawk pro mobily vyjde příští týden

Tony Hawk pro mobily vyjde příští týden

Pavel Makal

Pavel Makal

5. 12. 2018 11:10 3
Reklama

Za novou (ale pořádnou!) hru ze série Tony Hawk’s Pro Skater by si nejeden z nás nechal vrtat koleno. Od vydání posledního počinu s číslovkou 5 na konci uplynuly už tři roky a hra pro své “kvality” po právu upadla do propadliště dějin. Pokud se vám ale po skejtové legendě opravdu stýská, můžete se začít aspoň trochu radovat. Již brzy znovu dorazí na obrazovky.

Bohužel však jen na ty malé. Tony Hawk’s Skate Jam je totiž mobilním titulem pro zařízení s operačními systémy iOS a Android. Už nyní se můžete na App Store či Google Play předběžně registrovat, abyste dostali oznámení, až bude hra k dispozici. K tomu by mělo dojít příští týden. Jak je na mobilech zvykem, půjde o free-to-play titul s mikrotransakcemi.

O vývoj se stará studio Maplemedia, které v minulosti přineslo hry Skateboard Party nebo Snowboard Party. Hra nabídne karierní režim i turnaje, v rámci nichž navštívíme skateparky i městské ulice. Ve hře budou v podobě collectiblů figurovat prkna Hawkovy značky Birdhouse.

Herní série nesoucí jméno Tonyho Hawka oslaví příští rok 20. narozeniny. Fanoušci vzpomínají především na první díly, které vznikaly pod taktovkou studia Neversoft, zlom přišel v roce 2006 s titulem Downhill Jam, po němž už se sérii nepodařilo navázat na kvalitu a popularitu starších dílů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama