Sledujte krátký teaser na nové Far Cry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte krátký teaser na nové Far Cry

Sledujte krátký teaser na nové Far Cry

Pavel Makal

Pavel Makal

5. 12. 2018 17:15 14
Reklama

Pátý regulérní díl série Far Cry mě letos na jaře příliš nepotěšil, a to především nedostatečným vytěžením velmi zajímavého tématu. Pokud jste ale hru dohráli, víte, že samotný závěr je poměrně překvapivý. Pokud ne, dejte si pozor, protože v následujících větách přijdou zásadní spoilery.

Na konci Far Cry 5 je svět uvržen do jaderné války, čímž je do značné míry naplněno zdánlivě bláznivé proroctví samozvaného kazatele Josepha Seeda. Jak to s Hope County a zbytkem světa dopadlo, to jsme se mohli dosud jen domnívat, protože trojice DLC ze season passu na tuto otázku neodpověděla. Jak to ale vypadá, Ubisoft chce s touto látkou nadále pracovat.

Došlo totiž k oznámení zbrusu nové hry, respektive prozatím máme k dispozici jen kratičký teaser. Na detailní představení si musíme počkat na brzké páteční ráno, dojde k němu totiž v rámci The Game Awards. Pokud můžeme soudit z dosavadních zkušeností, půjde opět o spin-off ve stylu Blood Dragon nebo Primal.

Z traileru vyplývá, že se matička Země dokázala z nukleární katastrofy oklepat, pravděpodobně nás tedy nečeká tradiční pustina. Další detaily vám samozřejmě přineseme, jakmile budou k dispozici.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama