Fortnite představuje nový kreativní režim
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fortnite představuje nový kreativní režim

Fortnite představuje nový kreativní režim

Pavel Makal

Pavel Makal

5. 12. 2018 15:27
Reklama

Abychom byli upřímní, před tím, než Fortnite přišlo s režimem battle royale, bychom si na jeho úspěch nevsadili ani zlámanou grešli. Jen těžko bychom si tenkrát představili, jakou díru do světa s tímto titulem Epic udělá. Společnost, která se kdysi proslavila značkami, jako je Unreal nebo Gears of War, nyní kuje železo, dokud je žhavé a přichází s novým rozšířením IP Fortnite, tentokrát s podtitulem Creative.

Tento nový režim bude držitelům Battle Passu dostupný už od 6. prosince společně se spuštěním 7. sezóny. Hráčům umožní navrhovat vlastní hry, bojovat s ostatními novými způsoby a zkrátka realizovat ve hře své nejdivočejší sny a představy. To aspoň slibuje tisková zpráva, která zároveň uvádí, že všichni ostatní se k tomuto obsahu dostanou 13. prosince.

Režim Creative se odehrává na vašem vlastním soukromém ostrově, kde se ukládá vše, co vytvoříte. Vývojáři navíc slibují, že startovní podoba Fortnite Creative je pouhým začátkem a že nás v průběhu času čeká spousta novinek a vylepšení, o tento režim se, podobně jako o módy Save the World a Battle Royale budou i nadále starat. Pokud vás nový přírůstek do hry zajímá, určitě se podívejte na oznamovací trailer níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama