Bude oznámen nový Crash Team Racing?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bude oznámen nový Crash Team Racing?

Bude oznámen nový Crash Team Racing?

Martin Nahodil

Martin Nahodil

5. 12. 2018 11:54
Reklama

Ani dnes nechybí nová spekulace ohledně toho, co by se mohlo objevit na show The Game Awards. Tentokrát to ale vypadá důvěryhodněji než většina předchozích. Konkrétně bychom se měli dočkat oznámení nového Crash Team Racing. Spekulovalo se o něm už pár měsíců zpět, kdy se objevil v průzkumu od Sony. Activision očividně s Crashem opravdu něco chystá.

Během posledních dní začal přímo Activision rozesílat influencerům a herním médiím zásilky s tématikou Crashe Bandicoota. Hollie Bennett, která se je členkou týmu PlayStation Access, dostala pár oranžových plyšových kostek. Co to má společného s Crashem? Když už nic jiného, tak alespoň barvu. Navíc je k nim přidám vzkaz “sliding into Game Awards on 6/12”.

Streamerka, která si říká AngelMelly, pak dostala očividnější dárek. Cookies v podobě obličeje Crashe. Možná by to mohlo vypadat, že Activision zkrátka chce jen někomu udělat radost, ale přesně takové události předcházely oznámení remaku Spyrovy trilogie. V redakcích světových médiích přistávala obří vejce se vzkazem, že už se začíná líhnout. Oznámení přišlo nedlouho po tom.

Opravdu jsme zvědaví, co se v pátek ráno objeví na plátně. Spekulací je tolik, že se jen těžko mohou vyplnit všechny, ale každá z nich se týká titulu, který bychom chtěli vidět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama