Red Dead Online čekají změny v ekonomice
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Red Dead Online čekají změny v ekonomice

Red Dead Online čekají změny v ekonomice

Ferdys

Ferdys

4. 12. 2018 12:55 1
Reklama

Red Dead Redemption 2 byla bezpochyby úspěšná hra a v recenzích sbírala ta nejvyšší hodnocení. Po dokončení příběhové části hry, hráči nedočkavě vyhlíželi multiplayer, kde by mohli brázdit nádherný svět divokého západu se svými nejbližšími. Red Dead Online má za sebou první týdny mezi hráči a Rockstar oznamuje první změny.

Na základě odezvy od hráčů vydají vývojáři sérii updatů, které se budou týkat hlavně ekonomiky a systému odměňování. "Děkujeme všem, kteří se podíleli na beta testování hry,“ řekl Rockstar na oficiálních stránkách hry. “Vaše zpětná vazba v prvních dnech byla klíčová, abychom se mohli zaměřit na všechny aspekty hry. V nejbližší době máme plány na změny v ekonomice, která bude potřebovat dodatečná vyvážení, abychom zajistili, že hráč bude všemi aktivitami adekvátně odměněn a budou pro něho zábavné. Spolu s tím se zaměříme na opravení chyb, které nejvíce kazí požitek z hraní.“

Po vydání bety Red Dead Online minulé úterý se totiž na sociálních sítích a fórech strhla smršť od nespokojených hráčů. Ti si stěžovali, že odměny jsou příliš nízké vzhledem k cenám zbraní, vylepšení, ale třeba i jídla, nebo údržby kempu. Naštěstí se zdá, že vývojáři si negativní ohlasy vzali k srdci a jsou ochotni na změnách zapracovat. “Pří vytváření RDR Online jsme vždy mysleli na to, abychom měli možnost rychle aplikovat změny, tak jako například teď s ekonomikou.“ Prvních patchů bychom se měli dočkat ještě tento týden. Příští týden by pak měly následovat další.

Do online části hry mají přístup všichni, co si hru zakoupí. Red Dead Online si tak nemusíte kupovat zvlášť. Red Ded Redemption 2 je k dispozici na Xbox One a PlayStation 4. Zakoupit ho můžete na webu Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama