TES: Blades vyjdou zkraje příštího roku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka TES: Blades vyjdou zkraje příštího roku

TES: Blades vyjdou zkraje příštího roku

Pavel Makal

Pavel Makal

30. 11. 2018 10:45
Reklama

Přestože se Bethesda kvůli Falloutu 76 momentálně ocitá v nemilosti hráčů i médií, leckdo by jí toto příkoří odpustil za šestý díl legendární RPG série The Elder Scrolls. Ten byl sice na letošní E3 konečně oznámen, vydání je však v nedohlednu. Společnost se hlad po značce pokouší zahnat mobilní hrou Elder Scrolls Blades, ani tu si ale nezahrajete ještě letos.

Přestože původní plán zmíněný Toddem Howardem počítal s Blades už na letošní podzim, oficiální účet The Elder Scrolls na Twitteru nyní uvedl, že Blades vyjdou na počátku roku 2019, a to na zařízení s operačními systémy iOS a Android. Pokud máte zájem hru vyzkoušet ještě před ostrým spuštěním, můžete se stále přihlásit o předběžný přístup pod tímto odkazem.

Hra se na mobilech ovládá gesty, poklepáním dáte postavě pokyn k pohybu, swipováním po displeji se rozhlížíte, držením prstu zase útočíte. Směr útoku se liší v závislosti na tom, kde displej stisknete. Blades budou mnohem lineárnějším zážitkem, než je v sérii zvykem. Samozřejmě se, jak je u mobilních her běžné, můžete těšit i na nějaké ty sociální funkce. Hra se objevila na zářijové keynote společnosti Apple, kde na ní Todd Howard demonstroval schopnosti nových iPhonů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama