Objeví se Dragon Age 4 na The Game Awards?
i Zdroj: BioWare
Novinka Objeví se Dragon Age 4 na The Game Awards?

Objeví se Dragon Age 4 na The Game Awards?

Martin Nahodil

Martin Nahodil

30. 11. 2018 10:42 2
Reklama

Necelý týden nás dělí od letošního ročníku The Game Award, který má být opravdu zajímavý nejen kvůli rozdělování cen mezi nejlepší hry roku. Geoff Keighley na svém twitterovém účtu před pár dny sdělil světu, že na této akci bude oznámeno přes 10 nových her. Kromě Alien: Blackout se začalo spekulovat i o představení nového Dragon Age.

Vyplývá to z příspěvku na Bioware blog od Casey Hudsona. I když studio momentálně stále pracuje na Anthemu a připravuje se na jeho únorové vydání, na dalších projektech pracují už delší dobu. Sice konkrétně neříká, že se Dragon Age objeví na TGA, ale dávalo by to smysl vzhledem k tomu, že to je největší herní událost, která nás do konce roku čeká.

Už v minulosti jsme o Dragon Age 4 slyšeli různé věci i od samotných vývojářů. Mělo by jít o velké RPG klasického Bioware stylu. Trochu nás ale zneklidnilo, že jejich novinka bude hra jako služba, tedy že se ještě dlouho po vydání bude vyvíjet. Neříkáme, že je to špatně, ale u velkého RPG jako je Dragon Age bychom raději dostali vše najednou.

Dragon Age 4 pro Bioware představuje šanci, jak vrátit na výsluní, kde ještě před pár lety mělo zasloužené místo. Po nepovedeném Mass Effectu Andromeda jejich reputace není nejlepší a Anthem také nevypadá jako něco, po čem fanoušci tohoto studia dlouhá léta toužili. Jestli se tato spekulace potvrdí, uvidíme 7. prosince během TGA, které začínají ve 2:30 ráno našeho času.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama