Druhá epizoda LiS 2 vyjde až v lednu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Druhá epizoda LiS 2 vyjde až v lednu

Druhá epizoda LiS 2 vyjde až v lednu

Pavel Makal

Pavel Makal

30. 11. 2018 09:35
Reklama

První epizoda druhé řady adventurní minisérie Life is Strange vyšla už koncem září a fanoušci se už určitě nemohou dočkat, až budou moci v příběhu pokračovat. Pokud jste ale doufali, že si druhou epizodu zahrajete třeba během vánočních svátků, musíme vás zklamat. Letos už vydání nestihne.

Vývojáři z Dontnod Entertainment, kteří mají kromě Life is Strange na svědomí také akční adventuru Remember Me a letošního povedeného Vampyra, se na svém blogu podělili o informaci, že další dílek příběhové skládačky vyjde v lednu příštího roku. Důvod je velmi prostý – nechtějí vývoj uspěchat.

„Chápeme očekávání, že budou nové epizody vydávány se stejnou kadencí, jako tomu bylo v případě předchozích sérií Life is Strange. Ambice Life is Strange 2 jsou ale takové, že předchozí pracovní postupy na ně už nefungují. Chceme dosáhnout takové kvality hratelnosti a příběhu, jakou hra podobného typu vyžaduje a jakou si vy zasloužíte,“ stojí v blogovém příspěvku.

Jestliže si už nyní okusujete nehty napětím, máme aspoň jednu dobrou zprávu. Nějaké ty nové detaily o druhé epizodě, která ponese název Rules, se objeví zhruba v polovině prosince. Life is Strange 2 je k dispozici na PS4, Xbox One a PC, recenzi první epizody si můžete přečíst pod tímto odkazem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama