Vydání Path of Exile na PlayStation 4 se opozdí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vydání Path of Exile na PlayStation 4 se opozdí

Vydání Path of Exile na PlayStation 4 se opozdí

Martin Nahodil

Martin Nahodil

29. 11. 2018 14:55 1
Reklama

Na začátku listopadu jsme psali o tom, že se free-to-play akční RPG Path of Exile konečně chystá i na PlayStation 4. S tím by tak vývojáři pokryli všechny 3 hlavní platformy. Bohužel jsme se ale z posledního prohlášení dozvěděli, že vydání museli posunout až na únor příštího roku.

Původně měla hra vyjít už 7. prosince spolu s velkým rozšířením. “Když jsme na začátku měsíce oznamovali Path of Exile pro PlayStation 4, byli jsme přesvědčeni, že do prosince to bude hotové. Bohužel ale musíme vydání přesunout na únor. Velmi se omlouváme za veškeré nepříjemnosti, které jsme tímto způsobili. Víme, že spousta hráčů se na vydání těšila,” stojí ve zprávě od Grinding Gear Games.

Vývoj by prý měl být dokončen už v lednu, ale studio si chce vzít ještě nějaký čas navíc, aby se nic nepokazilo. Z tohoto zdržení bude hra profitovat tím, že by se měl výrazně zlepšit její framerate. Technická stránka hry se celkově dočká větší péče.

“Jsme si vědomi toho, že mnoho hráčů na PlayStationu 4 se chtělo pustit do hraní Betrayalu o svátcích a netrpělivě očekávali vydání. Slibujeme, že Path of Exile bude úžasnou hrou, až na začátku příštího roku vyjde.” Snad už žádné další odklady následovat nebudou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama