To udělal někdo sám? ptá se trailer JC4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka To udělal někdo sám? ptá se trailer JC4

To udělal někdo sám? ptá se trailer JC4

David Plecháček

David Plecháček

29. 11. 2018 11:55 2
Reklama

Někteří si možná pomyslí, že Just Cause 4 je určitě hrou s největším počtem všech trailerů. Dovolili bychom si oponovat, Lara v tomto ohledu zřejmě stále vede, ale počet snímků s Ricem Rodriguezem roste závratnou rychlostí. A Rico dokáže udělat takovou paseku, že ani nepřátelé nevěří, že by mohl být strůjcem jen jediný člověk.

„Byl to blázen, přiletěl z nebe,“ říká jeden přeživší v novém traileru. „Naším problémem bylo i postavení zásob paliva,“ vyjmenovává přeživší hotového pekla všechny trable přepadené základy. Celému povídání nasadí korunu druhý kolega, který se zmíní o přítomnosti tornáda. A pak se Rico dostal do tábora, kde několik nepřátel zabil, několik zmrzačil, odpálil je do vzduchu připoutané na létajícím balónu... „Byl poměrně kreativní,“ komentuje stroze, ale výstižně události jeden z přeživších.

Trailer samozřejmě Ricovo počínání souběžně s výpovědí těch šťastnější retrospektivně ukazuje, a dokládá tak, co všechno je možné v nové zemi udělat, a jakému nebezpečí organizovaná skupina Black Hand vlastně čelí. To vše se zbrusu novou fyzikou, ale také s otázkami, jak si hra povede po technické stránce. Od vydání nás dělí posledních pár dní. Pokud vás podobné skopičiny lákají, můžete si hru předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama