Hell Let Loose jde příští rok do early accessu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hell Let Loose jde příští rok do early accessu

Hell Let Loose jde příští rok do early accessu

Martin Nahodil

Martin Nahodil

29. 11. 2018 10:16 3
Reklama

Už je to víc než rok od doby, co byl skrz Kickstarter zafinancován projekt Hell Let Loose od studia Black Matter. Dlouho o něm nebylo slyšet až do dnešního dne, kdy spolu s novými informacemi ohledně hry vývojáři oznámili také spolupráci s britským vydavatelstvím Team17, díky kterému budou moci příští rok spustit early access na Steamu.

Maximilian Rea, který je spoluzakladatelem studia Black Matter, řekl: “Team17 má dlouhou historii s vydáváním robustních a úspěšných titulů. Jejich filozofie ohledně projektů nám umožňuje zachovat unikátní identitu našeho FPS Hell Let Losse a také byla jedním z klíčových faktorů našeho partnerství. Takový projekt je pro naše malé studio opravdovou výzvou. Spolupráce s Teamem17 nám umožní plně se soustředit na vývoj.” CEO Teamu17 k tomu řekl, že rádi pracují s talentovanými studii bez ohledu na to, na jakém titulu dělají. Black Matter prý vytvořili úžasnou hru a je si jistý, že fanoušci tohoto žánru si ji oblíbí stejně tak, jako oni.

A co že je Hell Let Loose vlastně zač? U velkých titulů si hráči stěžují, že historické hry nejsou autentické. Přesně to se snaží Black Matter změnit. Vydáte se na bojiště druhé světové války, kde se proti sobě postaví dvě strany, přičemž každá čítá 50 hráčů. Budete si moci vybrat jednu ze 14 rolí, mezi kterými krom klasického vojáka, medika a inženýra najdete třeba i komandéra tanku. Klíčovým prvkem bude také spolupráce.

Hell Let Loose nevsází jen na velký počet hráčů a rozlehlé bitevní pole, ale také na kvalitní grafiku. Všechna bojiště by měla být inspirována podle míst z reálného světa. Celé to dávají dohromady díky technologii Unreal Enginu 4.

Bohužel zatím nevíme, kdy přesně bude předběžný přístup spuštěn. Doufejme, že to nebude trvat dlouho, protože Hell Let Loose zatím nevypadá vůbec špatně.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama