Artifact dostal interaktivní komiks
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Artifact dostal interaktivní komiks

Artifact dostal interaktivní komiks

Martin Nahodil

Martin Nahodil

27. 11. 2018 10:11
Reklama

Nejnovějšímu titulu od Valve už není daleko od vydání plné verze. Od Artifactu měla hráčská komunita docela velká očekávání, která ale podle prvních ohlasů úplně naplněna nebyla. Valve se na rozjetí Artifactu ale teprve chystá. Aby to nebyly jen bezduché karetní partie, tak vydal interaktivní komiks, který vás uvede do děje.

První část komiksu je dostupná zdarma. Další část jménem Call to Arms bude vypuštěna v den vydání hry. Artifact je součástí světa Doty 2, takže pokud tuto populární MOBA záležitost hrajete, jistě narazíte na pár povědomích věcí. V těchto příbězích se prý stanou události, které kompletně změní svět Doty.

“Artifact je víc než jen karetní hra podle Doty - sdílí její univerzum s příběhovou linkou, která prohloubí historii, rozšíří svět a změní osudy hrdinů skrz oba tituly. Při vydání plné verze také uvedeme druhý komiks Call to Arms, ve kterém uvidíte sérii událostí, které změní svět Doty k nepoznání,” uvádí Valve v tiskové zprávě.

Jsme zvědaví, jak si Artifact povede po vydání. Momentálně to s ním nevypadá úplně nejlépe. Negativní ohlasy schytává mimo jiné kvůli platebnímu modelu a náročnosti. To se ale v budoucnu může ještě změnit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama