Dvojice krátkých záběrů z remaku RE 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dvojice krátkých záběrů z remaku RE 2

Dvojice krátkých záběrů z remaku RE 2

Pavel Makal

Pavel Makal

26. 11. 2018 13:19
Reklama

Možná si ještě vzpomenete na sérii krátkých videí, kterými Capcom lákal na vydání Resident Evilu 7. Od té doby už sice uplynuly dva roky, podobný přístup ale japonská společnost aplikuje i na blížící se remake druhého dílu legendární survival hororové série.

Ten by měl na naše obrazovky dorazit už v lednu příštího roku a podle prvních dojmů z hratelné verze, kterou jsme si mohli vyzkoušet na Gamescomu, je rozhodně na co se těšit. A i když z dvojice přiložených videí hratelnosti moc nevykoukáte, můžete se aspoň pokochat poměrně působivou grafikou.

První video se zaměřuje na Leona Kennedyho, který za deštivé noci vstupuje do velitelství policie v Racoon City. Už z oněch šesti vteřin je jasné, že se atmosféra dá krájet a ani zářivě osvětlené atrium z nějakého důvodu nepůsobí nijak zvlášť bezpečně. Ve druhém videu si můžete užít především efekt deště na moknoucích hrdinech.

Resident Evil 2 letos v lednu oslavil 20 let od svého vydání, hra původně vyšla na první PlayStation, později se dočkala portů na PC, Nintendo64, Dreamcast nebo GameCube. V hlavních rolích se představí Leon S. Kennedy a Claire Redfield, kteří musí uniknout z Racoon City, města, jež postihla biologická katastrofa. Hra se odehrává zhruba dva měsíce po událostech prvního dílu. Remake vyjde na PC, PS4 a Xbox One, objednat si jej můžete v Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama