Další kolekce Batmana je na cestě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další kolekce Batmana je na cestě

Další kolekce Batmana je na cestě

Marek Selinger

Marek Selinger

26. 11. 2018 14:22 7
Reklama

Jednu kolekci her netopýřího muže jsme tu již měli. V říjnu 2016 vyšel Batman: Return To Arkham, který obsahoval remasterované díly Arkham Asylum a Arkham City včetně DLC pro současnou generaci konzolí. Nicméně, jak se zdá, Warnerům to nestačí a chtějí z videoherního zpracování Gothamu utržit ještě nějaký ten dolar.

Jinak si nelze vyložit rozhodnutí, že se chystá již druhý soubor batmaních her. S tímto zjištěním přišel jako první server TrueAchievements, podle kterého by již brzy měla vyjít kolekce tří hlavních her z gothamské série. Krom již výše zmíněných by do balíku měl přibýt díl Arkham Knight, jenž vyšel v roce 2015 a na konzolích sbíral vynikající známky. Naproti tomu verzi pro PC nelze označit za nic jiného než za fiasko, kdy hra po technické stránce působila jako extrémně odbitý port. Každý jednotlivý díl by nyní měl v nové podání dostat podporu silnějších konzolí i 4K rozlišení.

Kolekce tedy bohužel neobsáhne odbočku Arkham Origins, která vyšla v roce 2013 ještě na předešlou generaci konzolí a nevedla si vůbec špatně. Těžko říci, jestli vydavateli vadí, že hru nevyvíjeli hlavní autoři série, studio Rocksteady, ale přímo montrealská pobočka Warner Bros. Tak či tak, Arkham Origins nebyly součástí jak Return to Arkham, stejně tak nebudou té nadcházející, jejíž kompletní název zní Batman: Arkham Collection. Na její oficiální potvrzení snad nebudeme čekat příliš dlouho. Pokud se nějakému čtenáři ještě nepoštěstilo proniknout do her s netopýřím mužem v hlavní roli, všechny tři díly vám můžeme s čistým vědomím doporučit. Jedná se o kvalitní zábavu, za kterou mluví i hodnocení na Metacriticu. Všechny hry se pohybují okolo hranice 90 bodů ze sta.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama