Na TGA se zřejmě představí nový Alien
i Zdroj: Creative Assembly
Novinka Na TGA se zřejmě představí nový Alien

Na TGA se zřejmě představí nový Alien

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

25. 11. 2018 10:32 4
Reklama

Už je to více než čtyři roky, co vyšla možná nenápadná, přesto vřele přijatá hra Alien: Isolation. Kromě menších spin-offů se jedná o zatím poslední větší příspěvek do početné série her, která se zřejmě brzy rozroste. 20th Century Fox si totiž zaregistrovali novou videoherní značku s názvem Alien: Blackout.

Registrace proběhla 22. listopadu, tedy nedlouho před zahájením očekávané akce The Game Awards. Pořadatel Geoff Keighley se nechal slyšet, že na předávání cen bude exkluzivně odhaleno hned několik dosud nepředstavených titulů, takže se dá předpokládat, že se o hře brzy dozvíme další informace.

Pravděpodobnost existence hry zvyšuje i odhalení twitterového účtu Alien: Blackout, jehož příspěvky jsou ale prozatím z pochopitelných důvodů neveřejné. Čím si ale už v tuto chvíli můžeme být jisti je to, že za vývojem hry stojí Cold Iron Studios, o kterých už nějakou dobu víme, že hru ze série Alien chystají.

Za na první pohled nenápadné pomrknutí na chystanou hru se dá považovat tweet známého herního designéra Hidea Kojimy, který se pouhé dva dny před registrací značky pochlubil fotkami z návštěvy studia 20th Century Fox a je dobrým přítelem právě Geoffa Keighleyho.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama