Cyberpunk 2077 chce dosáhnout kvalit RDR2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cyberpunk 2077 chce dosáhnout kvalit RDR2

Cyberpunk 2077 chce dosáhnout kvalit RDR2

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

25. 11. 2018 16:36 14
Reklama

Od vydání Red Dead Redemption 2 už uběhl téměř celý měsíc a neuplyne den, kdy by se o hře nemluvilo. Ať už se Take-Two chlubí vynikajícími prodejními čísly nebo hvězdnými recenzemi, je jisté, že hra nastavila laťku hodně vysoko a jen tak nějaký titul se podobnému úspěchu asi nějakou dobu nepřiblíží.

Soudě podle zájmu fanoušků i sebevědomí samotných autorů by se na podobnou úroveň kvality mohli dostat CD Project RED se svým Cyberpunkem 2077. Polští vývojáři se v souvislosti s vydáním Red Dead Redemption 2 nechaly slyšet, že vydání a úspěch zmíněné hry je utvrdilo v nutnosti vydávat hry ve špičkové kvalitě.

CEO společnosti CD Project Adam Kiciński se v tomto ohledu chce zaměřit především na dotažení optimalizace a opravu co nevíce bugů, na což si prý se svým týmem vyhradili dostatečné množství času a jsou připraveni zařadit se se svou hrou mezi ty nejlepší.

Vzhledem k nedotaženosti některých dnešních her jistě potěší i prohlášení, že autoři se pokusí vyvarovat podobnému scénáři, jaký postihl například třetího Zaklínače, kdy po dobu minimálně tří měsíců museli intenzivně opravovat chyby, aby hra dostála dostatečné úrovně kvality.

Cyberpunk 2077 si můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama