Další Zelda je možná blíž, než si myslíme
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další Zelda je možná blíž, než si myslíme

Další Zelda je možná blíž, než si myslíme

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

24. 11. 2018 16:36 5
Reklama

Po obrovském úspěchu The Legend of Zelda: Breath of the Wild z minulého roku, kterou někteří řadí mezi to vůbec nejlepší, co ve videoherní historii vzniklo by se mohlo zdát, že se vzhledem k velkým rozestupům mezi hlavními díly série nějakou dobu dalšího pokračování nedočkáme. Nemusí tomu ale tak nutně být.

Podle senior editora časopisu Game Informer Imrana Khana by další příspěvek do série mohl přijít podstatně dříve, než by se mohlo předpokládat. Tato informace zazněla v pravidelném vidcastu "GI Show", kde Khan při diskuzi o budoucnosti série jasně naznačí, že zná zákulisní informace o vývoji dalšího dílu, o které se ale na kameru nemůže podělit.

Vzhledem k zaměření se na Nintendo Switch je možné, že se do vývoje nové hry pustili autoři handheldových dílů, kteří mají volno od práce na hrách pro Nintendo 3DS. V této souvislosti se spekuluje také o tom, jestli se nová Zelda nezaměří na kooperaci jako v The Legend of Zelda: Tri Force Heroes nebo se bude série držet formátu Breath of the Wild.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama