Získejte Outcast: Second Contact zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Získejte Outcast: Second Contact zdarma

Získejte Outcast: Second Contact zdarma

Pavel Makal

Pavel Makal

23. 11. 2018 11:13 9
Reklama

Uprostřed černopátečního prodejního šílenství člověku ze všech možných slevových akcí až přechází zrak. Nejhezčí cenovka je ale vždycky ta s nápisem „zdarma“, a právě ta je nyní připíchnuta u PC verze hry Outcast: Second Contact.

Hru můžete bezplatně získat na Humble Store, kde momentálně probíhá podzimní výprodej. K dispozici bude do zítřejší sedmé hodiny večerní, pokud si ji stihnete vyzvednout, zůstane vám už napořád.

Outcast: Second Contact je loňským remakem slavné hry z roku 1999, kterou vytvořilo belgické studio Appeal a o vydání se postarala legendární společnost Infogrames. Hra se ve své době dočkala velmi pozitivního hodnocení od kritiky, zejména díky revoluční grafice a umělé inteligenci. Jedná se o akční adventuru, v níž v roli drsného bývalého příslušníka Navy SEALs Cuttera Sladea navštívíte nebezpečný svět v paralelním vesmíru.

 Hra se měla dočkat pokračování, to z důvodu bankrotu nikdy nevyšlo. V roce 2014 vyšel remaster, loni pak remake, který můžete nyní zdarma vyzkoušet. Hru získate v DRM-free verzi. Na agregátoru Metacritic má momentálně souhrnné hodnocení 61 bodů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama