V únoru skončí Total War: Arena
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V únoru skončí Total War: Arena

V únoru skončí Total War: Arena

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

23. 11. 2018 07:27 1
Reklama

Válečná vřava v multiplayerové strategii Total War: Arena brzy utichne. Free-to-play levoboček slavné série zřejmě nedokázal oslovit dostatečné množství hráčů, v únoru příštího roku se proto chystá na poslední bitvu.

S oznámením přišlo studio Creative Assembly. K rozhodnutí vedly výsledky z otevřené bety, s nimiž autoři nejsou spokojeni. Rozhodnutí studio dále nekomentuje. O hru patrně neprojevil zájem dostatečný počet hráčů na to, aby se projekt z finančního hlediska vyplatil.

Na hře se pracovalo několik let, v březnu tohoto roku byla spuštěna otevřená beta. Hra byla unikátní především možností zapojit se do velkých bitev, kde se proti sobě postavilo celkem dvacet hráčů. Zajímavý nápad nicméně nedokázal upoutat pozornost. Tým, který měl vývoj na starost, se zapojí do práce na ostatních Total War projektech.

Creative Assembly si pro hráče připravilo dárek na rozloučenou, na oficiálních stránkách Total War: Arena si mohou vybrat třeba Total War: Medieval II, nebo DLC pro ostatní díly série. Partnerská společnost Wargaming k tomu přihazuje měsíc prémiového obsahu ve World of Tanks, World of Warships a World of Warplanes. Nabídka se však týká pouze válečných veteránů, kteří mají za sebou alespoň sto bitev. Hráčům by se měly vrátit také veškeré finanční prostředky investované do hry ve formě herní měny pro tituly od Wargamingu.

Co na konec Total War: Arena říkáte? Stihli jste si hru vyzkoušet? Dejte nám vědět v diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama