Program PS Plus Odměny se rozšiřuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Program PS Plus Odměny se rozšiřuje

Program PS Plus Odměny se rozšiřuje

Pavel Makal

Pavel Makal

23. 11. 2018 09:09 5
Reklama

Minulý měsíc jsme vás informovali o tom, že Sony rozšiřuje slevové výhody předplatného PlayStation Plus i mimo PlayStation Store. V první vlně se do tohoto programu zapojily například společnosti CZC, Mironet nebo služba Dáme jídlo. Nabídka se nyní rozšiřuje o další partnery.

Pokud patříte mezi předplatitele PlayStation Plus, můžete nově v rámci druhé vlny programu PS Plus Odměny uplatnit slevu při nákupu filmů na e-shopu Bonstella.cz, her a herního příslušenství v obchodech JRC/Brloh nebo tenisek ve Footshopu.

Sony navíc slibuje, že se portfolio partnerů bude i nadále rozšiřovat. Služba PlayStation Plus v základu poskytuje možnost zapojit se na PlayStation 4 do on-line multiplayeru, poskytuje svým předplatitelům 10GB cloudové úložiště pro zálohu uložených pozic ve hrách, a také exkluzivní slevy v obchodě PlayStation Store. Mimo to předplatitelé každý měsíc získávají několik her zdarma pro PlayStation 3 a 4 a handheld PS Vita. Od března příštího roku se ale hry zdarma budou týkat jen aktuální generaci konzolí.

Slevy pro Českou republiku naleznete pod tímto odkazem, pro Slovensko zde. Využíváte službu PlayStation Plus, nebo se bez multiplayeru a cloudu na konzoli obejdete? Dejte nám vědět v komentářích! Roční předplatné si můžete nyní se slevou zakoupit v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama