Nier: Automata se dočká GOTY edice
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nier: Automata se dočká GOTY edice

Nier: Automata se dočká GOTY edice

Pavel Makal

Pavel Makal

23. 11. 2018 10:56 7
Reklama

Nier: Automata patří mezi nejlepší hry minulého roku. Akční rubačka od studia PlatinumGames se pyšní nejen vynikajícím soubojovým systémem a takřka bezchybnou hratelností, ale také poutavým příběhem, který je vyprávěn nevšedním způsobem skrz opakované průchody hrou. Pokud vám Automata až dosud unikala, měli byste brzy dostat další příležitost, jak to napravit.

Na veřejnost totiž unikly ratingy ESRB, z nichž vyplývá, že se hra dočká nového vydání, tentokrát v edici Game of the YoRHa (variace na tradiční GOTY). YoRHa je v mytologii hry zvláštní operací, jejímž výsledkem bylo vytvoření speciálního typu androida. Jedním takovým je i hlavní protagonistka hry jménem 2B.

Z ratingu ESRB vyplývá, že nová edice se prozatím chystá pro PS4 a PC, verze pro Xbox, která byla vydána letos v červnu, se jí prozatím patrně nedočká. Nová edice by mohla i na ostatní platformy přinést některá vylepšení, která byla implementována do opožděné verze pro XONE, PC hráči by jistě ocenili zlepšení technického stavu na své platformě. Kromě toho se hra od svého vydání dočkala jednoho DLC, které přineslo nové kostýmy, vybavení a souboje v koloseu, i to se patrně v GOTY edici objeví.

Nier: Automata původně vyšel na PS4 a s desetidenním zpožděním na PC, v současné době je k dispozici i na Xboxu One. Zakoupit si jej můžete v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama