První pohled na film Monster Hunter
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První pohled na film Monster Hunter

První pohled na film Monster Hunter

Filip Švácha

Filip Švácha

21. 11. 2018 11:39 7
Reklama

O filmu ze světa Monster Hunter jsme už informovali. Tato oblíbená série od Capcomu se dočká filmového zpracování, o jejíž režii se postará Paul W. S. Anderson, který má na svědomí i filmové zpracování jejich další zavedené značky Resident Evil. 

Spekulace ohledně obsazení se nakonec potvrdily, takže v jedné z hlavních rolí nakonec přeci jen uvidíme manželku režiséra Millu Jovovich. Ve filmu se objeví jako poručík Natálie Artemis. Film má sledovat počínání skupiny vojáků (jejichž velitelem bude právě Natálie Artemis), kteří se musí potýkat s neznámými příšerami. S tím by jim měl pomoci lovec, kterého ztvární expert na bojová umění Tony Yaa. Ten bude mít samozřejmě spoustu zkušeností s bojem proti těmto zrůdám.

„Za naším světem je ještě další, svět plný nebezpečí a mocných příšer, kteří mu vládnou s bestiální zuřivostí. Poté, co je Artemis se svými věrnými vojáky převezena z našeho světa do jiného jim neznámého, zažije pořádný šok. V zoufalém boji o přežití proti obrovským monstrům se Artemis spojí se záhadným bojovníkem, který zná způsob, jak proti nim bojovat“, zmiňuje studio ve svém prohlášení.

Zatím bohužel není známo, kdy by měl být film dokončen, ale podle těchto střípků informací, se na něm alespoň úspěšně pracuje. Na obrázek z natáčení se můžete podívat níže.

První pohled na film Monster Hunter
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama