Vývoj The Walking Dead pokračuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývoj The Walking Dead pokračuje

Vývoj The Walking Dead pokračuje

Marek Selinger

Marek Selinger

20. 11. 2018 13:42
Reklama

Zítra tomu budou již přesně dva měsíce, co na veřejnost poprvé prosákly zprávy o konci studia Telltale Games. Od té doby se v této záležitosti odehrála spousta dalších věcí, nicméně hráče již od úplného počátku nejvíce zajímalo, jaký dopad bude uzavření studia mít na vývoj poslední série The Walking Dead.

Chvíli to vypadalo, že zbylé dvě epizody příběhů Clementine zůstanou neodvyprávěny, nicméně iniciativy se ujal Robert Kirkman, šéf společnosti Skybound Entertainment stojící za původním komiksem. Ten už dříve prohlásil, že zbylé dvě epizody dokončí nedávno založená herní divize jeho firmy. Dnes jsme se dočkali dalších informací, které všechny fanoušky The Walking Dead potěší. Po úspěšném vyřešení všech logistických a právních překážek už nic nebrání tomu, aby se vývoj posledních dvou částí rozběhl na plné obrátky. „Jsme nadšeni z toho, že mnoho talentovaných a do práce zapálených lidí, kteří již dříve působili v Telltale, ode dneška pracuje na dokončení celé série,“ komentuje aktuální dění Skybound Entertainment ve svém prohlášení.

Zůstává však otázkou, kdy se dobereme na konec příběhu Clementine i jejího „syna“ AJ. Podle dřívějších spekulací měla být třetí epizoda již nedaleko dokončení, když vypuklo propouštění v Telltale. Při troše štěstí by se na naše konzole a PC mohla dostat ještě do konce roku, případně v průběhu ledna. Na tu závěrečnou budeme muset čekat o poznání déle, její doručení do března bychom brali jako velký úspěch. Třeba nás ale vývojáři ze Skybound mile překvapí, ostatně v onom prohlášení se zavázali, že data vydání oznámí, co nejdříve to bude možné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama