Vývoj Mortal Kombatu XI prozradil dabér
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývoj Mortal Kombatu XI prozradil dabér

Vývoj Mortal Kombatu XI prozradil dabér

Martin Nahodil

Martin Nahodil

20. 11. 2018 13:00 10
Reklama

Momentálně nevíme, na čem přesně studio Netherrealm pracuje. Už je to rok, co vydali zatím jejich poslední bojovku Injustice 2. Spekuluje se o tom, že nyní je na řadě další jejich velká značka. Mortal Kombat se na scéně naposledy objevil v roce 2015 s rozšířenou verzí desátého dílu. Před pár dny jeden ze španělských dabérů na svůj twitter zveřejnil pár zajímavostí, ze kterých vyplývá, že vývoj Mortal Kombatu XI je v plném proudu.

Konkrétně ve svém postu mluví o tom, že obě postavy, kterým v posledním díle propůjčil svůj hlas, se do pokračování nedostaly. Jsou jimi Kung Lao a Reptile. Je docela škoda, že právě na ně nedojde, protože sérii doprovázejí už od jejich počátků. I v minulém díle se z nabídky hratelných postav vytratilo pár populárních charakterů. Jedním z nich je Baraka, který ve hře sice byl, ale nemohli jste si za něj zahrát.

Samotní vývojáři se k těmto informacím alespoň zatím nijak nevyjádřili. Nový Mortal Kombat ale komunita očekává už v příštím roce a docela by to i dávalo smysl. Většinou je totiž mezi hrami tohoto studia dvouroční rozestup. Doufejme, že na oficiální informace ohledně pokračování této brutální bojovky nebudeme muset čekat příliš dlouho.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama