Představuje se tanková mapa pro BF V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Představuje se tanková mapa pro BF V

Představuje se tanková mapa pro BF V

Marek Selinger

Marek Selinger

20. 11. 2018 15:41
Reklama

Včerejší recenzi Battlefieldu V jsme ukončili nastíněním budoucích plánů studia DICE na dodatečný obsah. Součástí první části by měla být i nová mapa do multiplayeru, Panzerstorm. Ta bude zasazena do Belgie v roce 1940, kdy německá armáda dále postupovala napříč západní Evropou.

Vývojáři se rozhodli tuto mapu zaměřit na boje vojenské techniky, primárně tanků, ale to neznamená, že by pěchota šla úplně stranou. I na klasické přestřelky mezi vojáky zde bude prostor, nicméně ke slovu přijde systém fortifikace, bez jehož použití to pěšáci budou mít proti tankům o poznání těžší. V praxi proti sobě budou moci vést bitvu až tři letadla a sedm tanků na každé straně, což znamená až 20 bojových dopravních prostředků na mapě v jednu chvíli. Kvitujeme, že autoři se snaží přijít s trochu jiným pojetím mapy, které nabídne rozdílný typ hratelnosti.

Stejně tak jsme se dočkali prvních záběrů z tréninkové střelnice, kde si hráči budou moci vyzkoušet nové zbraně a vozidla. Otestovat veškeré nové vybavení si budeme moci dokonce i se svými kamarády, jinými slovy celý tento prostor bude fungovat i v kooperaci. Jak Panzerstorm, tak střelnice budou do hry dodány již 4. prosince, navíc zcela zdarma v rámci služby Tides of War.

Nezapomeňte, že ve čtvrtek od tří hodin si dáme další vysílání Battlefieldu V, tentokrát zaměřené na multiplayer. A pokud byste si chtěli dnes vycházející titul zakoupit, můžete tak učinit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama