Kingdom Hearts 3 v další ukázce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kingdom Hearts 3 v další ukázce

Kingdom Hearts 3 v další ukázce

Filip Švácha

Filip Švácha

20. 11. 2018 16:38
Reklama

Vydání dlouho očekávaného pokračování Kingdom Hearts s číslovkou tři se už nezadržitelně blíží. Při příležitosti dokončení vývoje Square Enix vydává další z řady trailerů ze hry. Na rozdíl od těch předešlých, kde jsme mohli vidět jen část postav, které se v titulu objeví, tento naopak ukazuje všechny přítomné.

Ukázka předvádí charaktery z filmů, jako jsou Příšerky s.r.o., Ledové království, Toy Story: Příběh hraček, Piráti z Karibiku, Herkules, Na vlásku a Raubíř Ralf. Ti všichni se k hráčům připojí v boji proti nepředstavitelnému zlu. Kromě postav z těchto snímků samozřejmě nebudou chybět ani už v sérii zavedení Medvídek Pú, nebo Kačer Donald.

Navíc se v tomto pokračování mohou konečně i hráči konkurenčního Xboxu ponořit do tohoto pohádkového dobrodružství, neboť to bude první díl, který na konzoli od redmondského giganta vyjde. Zdá se tedy, že vydání naplánovanému na 25. ledna příštího roku už nic nebrání. Už také bylo na čase, poslední díl totiž vyšel už před neuvěřitelnými třinácti lety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama