CGI film od Blizzardu není vyloučen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CGI film od Blizzardu není vyloučen

CGI film od Blizzardu není vyloučen

Filip Švácha

Filip Švácha

20. 11. 2018 17:28 3
Reklama

Asi úplně všichni jsme viděli nějaký ten CGI filmeček od Blizzardu. Jejich kvality jsou rozhodně nepopiratelné a v tomto ohledu patří k mistrům svého oboru. Ať už to byla předělová videa ve stařičkém Warcraftu 3: Reing of Chaos, nebo moderní předváděčky pro hrdiny do Overwatche, vždy se jednalo o pastvu pro oči.

Existuje určitě spousta hráčů, kteří si říkali, jaké by to asi bylo, kdyby tento tým vytvořil celovečerní CGI film. Nad tím se také zamyslel jeden ze členů studia, který má tvoření těchto videí na starosti. Game Informer se v nedávném rozhovoru zeptal Jeffa Chamberlaina, viceprezidenta pro vývoj příběhu, jestli přemýšlí nad tím, že by někdy se svými lidmi udělali plnohodnotný film. Fanoušci se na to totiž celkem často ptají.

On sám na to odpověděl, že: „Tuto otázku slyším poměrně často. Myslím si, že kdyby na to byl ten správný čas, tak bychom to samozřejmě velmi rádi udělali. Byla by to velká zábava. Já sám jsem, co se týče vyprávění příběhu a vytváření CG obsahu, velmi zapálen. Myslím si, že udělat něco takového, by byla veliká výzva pro všechny zúčastněné. Uvidíme tedy, momentálně ale trávíme spoustu času věnování se našim hrám a v tom budeme pokračovat. Když se ale objeví nějaká příležitost udělat něco podobného, moc rádi bychom do toho šli.“

Sám si ale není jistý, jestli by se to týkalo něčeho úplně nového, nebo nějaké už dávno zavedené značky. Jejich světy miluje a dovedl by si tedy představit, že by se takový projekt mohl týkat již existujícího univerza z portfolia Blizzardu, ale pracovat na něčem novém by podle jeho slov byla: „Odlišná, ale podobně vzrušující výzva.“

No, tak tady to máme. Dokonce i samotní vývojáři v Blizzardu o této možnosti uvažují, takže nic není vyloučeno, bohužel nedošlo k žádnému oznámení, a tak si budeme muset počkat, zdali se z toho něco urodí, či ne. Samozřejmě je potřeba dodat, že je to jen úvaha a momentálně se, alespoň podle oficiálních zdrojů, nic takového nevytváří.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama