Výbuch tří atomovek v F76 shodil server
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Výbuch tří atomovek v F76 shodil server

Výbuch tří atomovek v F76 shodil server

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

19. 11. 2018 08:50 12
Reklama

Je tu další den, a s ním i další nahlédnutí do bizarních příhod ze světa Falloutu 76. Nejenže hru nesnáší velké množství fanoušků univerza, podle všeho nenadchla ani recenzenty. Ostatně jak by také mohla, když se v ní nachází více chyb, než v diktátu dyslektického prvňáka?

Jedna z těch zábavnějších byla odhalena o víkendu, kdy se skupina hráčů rozhodla, že odpálí hned tři atomovky najednou. Na celou událost se můžete podívat ve videu, můžeme vám však vyspoilovat, že tento akt vede k pádům serveru, jak ostatně s předstihem v žertu poznamenal jeden ze zúčastněných.

Pád pak nezpůsobily samotné výbuchy, ale až zkoumání postižené krajiny. Je sice možné, že pád serverů byl přirozený – ostatně právě na neustálé odpojování a nestabilitu si hráči stěžují již od prvního dne. To by však o žalostném stavu hry vypovídalo ještě mnohem více než pád po působivém atomovém spektáklu.

Pokud se o stavu hry chcete přesvědčit na vlastní oči, můžete Fallout 76 zakoupit na Xzone, kde k nákupu zdarma získáte i figurku Vault-boye.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama