Naštvaný hráč F76 ničí obchod GameStopu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Naštvaný hráč F76 ničí obchod GameStopu

Naštvaný hráč F76 ničí obchod GameStopu

Filip Švácha

Filip Švácha

19. 11. 2018 15:59 17
Reklama

Už je dávno jasné, že onlinová variace populární RPG série Fallout s podtitulem 76 vzbuzuje v hráčích rozporuplné názory. Spousta lidí totiž nedokáže překousnout, že jejich oblíbená série pro jednoho hráče se vydává právě touto cestou. Své by o tom mohl říci i tento zákazník anglického obchodu GameStop.

S hrou očividně nebyl zcela spokojen, a tak se jí pokusil vrátit. Byl ovšem velmi rozlícen, když zjistil, že to bohužel nelze. Jak se zdá, podle prodejní politiky zmíněného obchodu hru není možné jen tak zanechat v obchodě a žádat za ni náhradu. To ho nakonec vedlo k tomu, že ve svém rozhořčení daný obchod při svém odchodu řádně poničil.

Řadu hráčů odrazuje množství chyb a bugů, které například zabraňují splnění některých questů. Určitě v tom tedy není sám, ale na rozdíl od ostatních se svoje rozčarování rozhodl dát velmi okatě najevo. V závislosti na nespokojenosti herní obce vývojáři vydali objemný patch, který má neuvěřitelných 47 GB. Měl by se zaměřit především na stabilitu serverů a její hladší chod na všech platformách.  

Fallout 76 určitě ještě po nějakou dobu zůstane předmětem diskuzí a není se čemu divit. Vždyť ani recenze zatím nevypadají moc pozitivně a podle celkové nálady, která se okolo titulu už od oznámení pohybuje, to asi jen tak nějaký patch hned nezmění. Nezbývá ale nic jiného, než doufat, že tento update hře výrazně prospěje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama