Vychází DLC Cesta ke slávě pro The Sims 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází DLC Cesta ke slávě pro The Sims 4

Vychází DLC Cesta ke slávě pro The Sims 4

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

17. 11. 2018 15:56 4
Reklama

Původní verze The Sims 4 od svého uvedení na trh v roce 2014 ušla pořádně dlouhou cestu. Stejně jako v případě předchozích dílů, i tentokrát zásobují vývojáři svou hru neustále novým obsahem v podobě rozšiřujících balíčků i větších expanzí. A právě v pořadí již šesté velké rozšíření s názvem "Cesta ke slávě" si nyní můžete do své hry pořídit.

Podobně jako v rozšíření "Superstar" pro původní The Sims, i v tomto případě půjde především o popularitu. Té dosáhnete pomocí herecké kariéry v libovolném filmovém žánru, ale důraz bude kladen i na kontakt s fanoušky prostřednictvím sociálních sítí. Na začátku na vás budou čekat kurzy herectví a první nízkorozpočtová natáčení, později se možná dostanete k prestižním filmovým cenám a vytouženému bohatství.

Rozšíření přidává do hry nový region Del Sol Valley, rozdělený do dvou částí. Mirage Park v nížině je pro začínající herce dobrým startem s přiměřenými cenami nemovitostí, ale vašim cílem se nepochybně stane luxusní sídlo v Pinnacles vysoko v kopcích, kde se soustředí ty nejbohatší hvězdy. Kromě nové mapy přidává expanze i přes 400 luxusních předmětů, kterými budete moci dekorovat své vily.

The Sims 4: Cesta ke slávě si můžete ve verzi pro PC pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama