V prosinci vyjde Vermintide 2 na PS4
i Zdroj: Fatshark
Novinka V prosinci vyjde Vermintide 2 na PS4

V prosinci vyjde Vermintide 2 na PS4

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

16. 11. 2018 09:48
Reklama

Akce Warhammer: Vermintide 2 si vede velmi dobře. V recenzích posbírala slušná hodnocení, úspěch sklidila také u samotných hráčů, kteří neváhali do hry investovat. Debut na PC a posléze také na Xbox One vyšel na jedničku, nezávislé studio Fatshark může být nadmíru spokojené. Tím to ale nekončí. Skaveni se chystají zaútočit také na majitele konzolí PlayStation 4.

Datum vydání je stanoveno na 18. prosince. Hru je možné předobjednat přímo z PlayStation Store. Bonusem k předobjednávce je přístup do právě probíhající bety. K tomu autoři přihodili také několik maličkostí, třeba dva portréty pro hrdiny, speciální skin a exkluzivní výzvy v režimu Heroic Deeds.

Za maličkosti už ale nelze označit dvě DLC, která jsou také součástí předobjednávky. Jedná se o Shadows Over Bögenhafen a chystané Back to Übersreik. V něm se hráči vydají na průzkum úrovní z prvního dílu, třeba populární Horn of Magnus.

Jaké máte s hrou zkušenosti? Dejte nám vědět v diskuzi. Pokud jste ještě nevyzkoušeli, můžete Vermintide 2 zakoupit také na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama