Star Citizen na týden zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Star Citizen na týden zdarma

Star Citizen na týden zdarma

Ferdys

Ferdys

16. 11. 2018 13:50 16
Reklama

Při příležitosti svého výročí bude Star Citizen pro všechny na týden zdarma. Akce bude trvat od 23 do 30. listopadu. Budete tak mít možnost osahat si alpha verzi a zalétat si ve vesmíru, nebo prozkoumat Hurston, která se příští týden stane první dostupnou planetou ve hře. K dispozici budete mít všechny dosud dostupné lodě, které budou navíc zdarma. To bude platit vždy pro jiný model, a to po dobu 24 hodin. Každý den bude k dispozici zcela zdarma jiný model lodě.

Hurston byl poprvé představen na CitizenConu v říjnu. Chris Roberts tehdy procházel skrz centrum města Lorville a následně se vydal prozkoumávat pustiny s pomocí vozidel. Konkrétně prezentace města vypadá velmi pěkně. Chris se nejednou zmínil o množství NPC postav, které se v městě nachází a vytváří pocit živoucího světa. Celé video z prezentace je k dispozici níže a můžete si tak udělat obrázek o tom, co v rámci volného týdne čekat. 

Kromě toho budete moct vyzkoušet funkce, které do hry přibyly s poslední velkou aktualizací. Za zmínku určitě stojí technologie face-tracking, která přes kameru zaznamenává váš obličej a ten pak přenáší v reálném čase do hry. Zatím to působí dosti neohrabaně, ale rozhodně se jedná o zajímavý prvek, který není od věci vyzkoušet.

Vytvořit účet a hru si můžete stáhnout z RSI webu. Momentálně je cenovka stanovena na přibližně 1000 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama