CPR si pochvaluje zájem o Cyberpunk
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CPR si pochvaluje zájem o Cyberpunk

CPR si pochvaluje zájem o Cyberpunk

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

16. 11. 2018 08:27 7
Reklama

Zajímavé podrobnosti o vývoji Cyberpunk 2077 jsou vzácné. Rozhovorů přímo s vývojáři mnoho není a tak je potřeba hledat informace jinde. Užitečným zdrojem jsou mnohdy konferenční hovory s investory. Právě takový proběhl ve středu, za CD Projekt RED nemluvil nikdo jiný než CEO Adam Kiciński. Co během rozhovoru zaznělo?

Kiciński se pustil do srovnání zájmu o Cyberpunk 2077 s pozorností věnovanou poslednímu titulu z dílny polského studia. Cyberpunk 2077 si podle něj vede daleko lépe než třetí Zaklínač. Jak k tomu došel? Měření provedl za pomoci vydaných trailerů k oběma hrám na oficiálním YouTube kanále studia. Sledovanost trailerů k chystané FPS akci je o mnoho vyšší.

Kiciński si pomocí těchto údajů odpovídá na palčivou otázku, tedy zda bude o Cyberpunk 2077 mezi hráči dostatečný zájem. Pochybnosti zřejmě pramení především ze skutečnosti, že se jedná o zcela novou IP, zatímco třeba Zaklínač se mohl opřít o zavedenou a známou knižní sérii. Cyberpunk 2077 sice vychází z deskové hry Cyberpunk 2020. Ta však byla v oblibě především v devadesátých letech, drtivá většina dnešní hráčů o ní nemá téměř žádné povědomí. I přesto je naprosto evidentní, že zájem o hru je velký, očekávání v CD Projekt RED by podle Kicińskiho mohla být naplněna.

Během hovoru také potvrdil, že již v době prezentace hry novinářům za zavřenými dveřmi bylo možné projít kampaň od začátku do konce, což zmínil během rohovoru na Gamescomu producent Richard Borzymowski. Ve hře nicméně chybělo mnoho detailů. Vývojáři se nyní zaměřují na dodávání obsahu a upravování jednotlivých herních elementů, což jim podle Kicińskiho dává pořádně zabrat. I tak jde vše podle plánu. Následovat bude fáze obrušování hran, ta je dle jeho slov neméně náročná.

Kiciński byl také dotázán, co říká na úspěch Red Dead Redemtpion 2. Odpověděl, že se studio snaží tvořit stejně propracované hry, jako je RDR 2. Zároveň je rád, že se výborným titulům na trhu daří. Uvidíme, zda se jim podaří dosáhnout podobného úspěchu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama