Square Enix pracuje na titulu pro PS5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Square Enix pracuje na titulu pro PS5

Square Enix pracuje na titulu pro PS5

Martin Nahodil

Martin Nahodil

15. 11. 2018 12:29 1
Reklama

Už nějakou dobu je nám jasné, že nejpozději v roce 2020 by měla být představena nová generace konzolí. Spekulace o tom, že klasické generační cykly končí, se opět posouvají na neurčito. Dokonce i víme, že už se pro novou generaci tvoří nové tituly. Třeba Starfield nebo The Elder Scrolls VI od Bethesdy na PlayStation 4 a Xbox One určitě nevyjde. Díky LinkedIn profilu jednoho z vývojářů víme, že Square Enix také nezahálí.

Konkrétně se jedná o návrháře 3D modelů jménem Tomohiro Tokoro. Ten momentálně ve Square Enixu působí v divizi Luminous Production, kterou založil Hadžime Tabata. Zatím jejich posledním titulem je Final Fantasy XV. I když se kolem této hry v posledních dnech nedělo moc dobrého, očividně už mají jiné plány. Očekáváme, že se budou stále držet svého žánru a jejich novinka bude také velkým RPG.

Square Enix pracuje na titulu pro PS5
i Zdroj: Hrej.cz

Stále nevíme, jestli se další konzole od Sony bude skutečně jmenovat PlayStation 5. Zatím totiž nic nebylo oficiálně potvrzeno a pokud už na to přijde řeč, mluví se zkrátka jen o nové generaci. Odhaduje se, že na příští E3 už bude všechno jasné. Ať už ale narazíte na jakékoliv informace ohledně nové generace, všechno jsou zatím jen spekulace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama