Patch obohatil Sims 4 o first-person pohled
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Patch obohatil Sims 4 o first-person pohled

Patch obohatil Sims 4 o first-person pohled

David Plecháček

David Plecháček

15. 11. 2018 13:02
Reklama

Maxis dávno nemá zdaleka takovou pozici, jakou kdysi dávno v EA měl. Ostatně jeho přesun k EA Mobile leccos dokládá. To ale neznamená, že by se nerozvíjela poslední žijící značka, kterou divize kdy vytvořila. The Sims 4 se stále zřejmě těší oblibě, neboť do hry proudí další a další novinky. Tak jako v posledním updatu.

Možná jste u nás zaregistrovali, že EA do hry implementuje first-person pohled. Ta doba konečně přišla, a pokud legendární Simíky vlastníte, můžete si jej vyzkoušet na vlastní pěst. Není to ale jediný důvod, proč The Sims opět navštívit. Nový update totiž přináší i novou kariéru, drobné možnosti úprav vlastního bydlení (větší sklep a poloviční zdi), ale především nástroj, s nímž můžete upravovat okolní terén.

Díky němu budete schopní kolem vlastního domku vykopat ohromnou jámu nebo naopak vytvořit kopce. Tuto možnost každý nalezne pod štětcem, s nímž se měnily jednotlivé venkovní povrchy. Je s podivem, že podobný naprosto elementární nástroj se do hry podívá až dlouhé roky po vydání. Níže se na videu můžete podívat, jak to v praxi vypadá.

Pokud ale čtete tuto novinku a The Sims 4 není váš šálek kávy, ani tak nepřijdete zkrátka. The Sims je totiž neuvěřitelnou studnicí originálních nápadů a výtvorů, na nichž může komunita pracovat. A nejde jen o to, co postaví, ale také to, jaký osud svým simům připraví. Jeden takový příběh vypráví o ženě, která vážila okolo 270 kilogramů, ale okolnosti jí nutí se sebou něco dělat. Ačkoliv video vzniklo už více než před měsíce, zhruba pět milionu zhlédnutí napovídá, o jak kvalitní záležitost se jedná. Jak hlavní hrdinka dopadne ale už musíte zjistit sami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama