Gameplay Beyond Good & Evil 2 v prosinci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gameplay Beyond Good & Evil 2 v prosinci

Gameplay Beyond Good & Evil 2 v prosinci

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

15. 11. 2018 13:10 2
Reklama

První novinka o potvrzení druhého dílu Beyond Good & Evil se na Hrej datuje do 28. května 2008, kdy o ambiciózním pokračování akční adventury psal Zdeněk. Od té doby se hra dostala do problémů již nespočetněkrát, a její osud se v jistých chvílích zdál nejistější než osud dětí českých politiků.

Přesuňme se však do současnosti. Od minulého roku jsme se již dočkali několika videí, které kromě epických CGI záběrů zobrazovaly i nějaký ten gameplay, po zprávách, hlásících, že příští rok se dočkáme otevřené bety, teď přichází další herní záběry.

Resp. teprve přijdou, a to konkrétně 10. prosince. Potvrzení přichází od samotného producenta Beyond Good & Evil 2, Guillaumeho Bruniera, můžeme jej tedy brát za definitivní. Jestli se však dočkáme plnohodnotného gameplay dema, které v poslední době předvedl kupříkladu taktéž dlouho vyvíjený Cyberpunk 2077, bohužel nevíme.

Společně s potvrzením také došlo k odložení komunitní akce Beyond Good & Evil Fest, což je jedním z dalších důsledků vleklého vývoje – vývojáři chtějí mít fanouškům co ukázat, montpellierská událost tedy byla posunuta na příští rok.

Beyond Good & Evil 2 vyjde na PC a pravděpodobně Xbox One a PlayStation 4, hry bychom se nejspíše měli dočkat v roce 2020. Předobjednávat můžete na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama