Supermassive pracují na exkluzivitách pro PS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Supermassive pracují na exkluzivitách pro PS

Supermassive pracují na exkluzivitách pro PS

Martin Nahodil

Martin Nahodil

13. 11. 2018 11:04
Reklama

Studio Supermassive Games se v současné generaci zviditelnilo především díky jejich hororu Until Dawn, který vyšel exkluzivně na PlayStation 4. Následně ještě ze stejného soudku přispěli do line-upu PS VR, ale jejich budoucí spolupráce se Sony nám nebyla úplně jasná. Po oznámení nového multiplatformního projektu The Dark Pictures Anthology to moc dobře nevypadalo. Opak je ale pravdou. Ve skutečnosti pro PlayStation připravují hned několik projektů najednou.

Tyto informace pocházejí od Peta Samuelse, který se v Supermassive Games stará o management. “Náš vztah se Sony si stále nemůžeme vynachválit. V současnosti pracujeme na několika projektech, které budou exkluzivní pro PlayStation. Momentálně o nich ale mluvit detailně nemohu. The Dark Pictures, které vyjdou na více platforem, jsou důsledkem toho, že jsme chtěli naši práci představit co nejširšímu publiku,” řekl Samuels.

Samozřejmě se nedlouho po tom objevily spekulace, že jedním ze zmíněných projektů je i pokračování Until Dawn. Na to si ale dle našeho názoru ještě dlouhou dobu počkáme. Stále častěji se mluví o představení nové konzolové generace v příštím roce a nějaký ten titul od Supermassive, který by vyšel spolu s dalším PlayStationem, by jistě nebyl špatnou volbou.

Zatím se alespoň můžete těšit na první příběh z The Dark Pictures jménem Man of Medan. Přesné datum vydání ještě oznámeno nebylo. Měl by dorazit někdy v příštím roce na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama