PC verze Sunset Overdrive již v pátek?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PC verze Sunset Overdrive již v pátek?

PC verze Sunset Overdrive již v pátek?

Marek Selinger

Marek Selinger

13. 11. 2018 11:21 4
Reklama

Vydání PC verze Sunset Overdrive je jedno z nejhůře střežených tajemství internetu. Akce z otevřeného světa, která původně vyšla pouze pro Xbox One na podzim 2014, se v minulých dnech dočkala hned několika náznaků, že si ji brzo zahrají i majitelé osobních počítačů.

Prozatím jsme tu měli proklepnutí titulu několika ratingovými organizacemi a zalistování do Steam databáze včetně uveřejnění seznamu achievementů. S další součástí této podivné skládanky přišel Amazon, který hru zalistoval do své nabídky a zároveň k ní uvedl datum vydání i nacenění. Sunset Overdrive by na PC mělo být dostupné již od tohoto pátku v kompletní verzi (tedy včetně veškerého dodatečného obsahu) za cenu 20 amerických dolarů.

Upřímně netušíme, proč Microsoft výše uvedené datum vydání ještě oficiálně nepotvrdil, zvláště po všech možných únicích. I přesto považujeme vydání PC verze de facto za jistotu. Sunset Overdrive byl v tehdejších recenzích přijat víceméně pozitivně, na Metacriticu si dodnes drží průměrné hodnocení 81 bodů ze sta, v naší recenzi udělil Jarda 3 body z 5. Jak vidno, PC hráči se již brzo můžou na kvalitní open world akci, navíc za slušnou cenu. A co vy, láká vás Sunset Overdrive, nebo jste už ho hráli na Xboxu? Dejte nám vědět do diskuze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama