Remastery Bioshocků i samostatně
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remastery Bioshocků i samostatně

Remastery Bioshocků i samostatně

Marek Selinger

Marek Selinger

13. 11. 2018 12:20 6
Reklama

Série Bioshock je tu s námi již od roku 2007, kdy jsme se poprvé přenesli do podvodního světa Rapture. Od té doby jsme se dočkali dalších dvou plnohodnotných dílů i několika menších DLC, přičemž kompletní balík všeho obsahu se jmenovkou Bioshock vyšel před dvěma lety v podobě remasterované kompilace The Collection.

Nyní se zdá, že jednotlivé hry, tedy Bioshock Remastered, Bioshock 2 Remastered a Bioshock Infinite se začnou prodávat na konzolích samostatně. Každá z nich obdržela individuální ohodnocení od ratingové organizace PEGI, což by mělo znamenat, že pokud si některý konzolista chce zopakovat libovolný díl ze série, nebude si muset kvůli tomu kupovat celou kolekci. Podobný průběh jsme v minulosti mohli vidět u kolekce prvních třech dílů Uncharted, které vyšly v remasterované podobě na PS4. O něco později si hráči mohli pořídit každý jednotlivý díl sám o sobě.

Co se týče budoucnosti Bioshocku, tak poslední zprávy z letošního dubna mluvily o pracích na další hře ze série, která nese pracovní název Parkside. Krom těchto spekulací nic dalšího nevíme, tudíž případný další díl očekáváme až na další generaci konzolí. A co vy, jaký máte vztah k celé sérii? Těšíte se na další díl? Dejte nám vědět do diskuze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama