CGI trailer rozpoutává bouři v Just Cause 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CGI trailer rozpoutává bouři v Just Cause 4

CGI trailer rozpoutává bouři v Just Cause 4

David Plecháček

David Plecháček

13. 11. 2018 12:22 2
Reklama

Podzim, to je samé Call of Duty, Battlefield, Fallout nebo Red Dead Redemption, ale vycházejí i další hry! Možná hry, které jsou o něco nenápadnější, ale stále tituly, které mají miliony fanoušků. Ať už jde o vycházivšího Hitmana, nebo třeba o Just Cause 4, máme se na co těšit. A zatímco Hitman už jen čeká, jak se mu povede, Rico Rodriguez má ještě čas a může svou nespoutaností nalákat i hráče, kteří o Just Cause zatím nepřemýšleli.

Avalanche na příběh v své nejznámější sérii moc nedají, ale Rico musí mít nějaký důvod, proč na ostrov Solís přicestoval a proč jej za krátkou dobu otočí vzhůru nohama. Tou událostí, která ho přivedla, je záhadná smrt vlastního otce. Zdá se, že okolnosti byly přinejmenším podivné, a tak Rico touží po tom, aby odhalil pravdu. A ta bude pravděpodobně souviset s organizací Black Hand, kterou vede jistá Gabriela.

Jak? To už je vlastně jedno. Máme zasazení, máme příběh, máme antagonisty... a máme Rica, který nezapomněl nic z toho, co uměl v minulosti. Takže máme výbušný koktejl, na který se můžete v prosinci těšit. Níže se můžete podívat na CGI trailer, který vytvořil tým Visual Works. Ten mimo jiné odhaluje, že Ricovi nepřátelé rozpoutají bouři nejen obrazně, ale i doslova. Jak asi výsledek dopadne?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama