Americký Capcom má nové vedení
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Americký Capcom má nové vedení

Americký Capcom má nové vedení

Martin Nahodil

Martin Nahodil

13. 11. 2018 12:10 1
Reklama

Společnost Capcom na tom v poslední době není zrovna nejlépe. Z ničeho nic zavírají studia a ruší projekty. Hlavně se to týče jejich americké pobočky, ve které momentálně dochází k velkým změnám ve vedení. Na ředitelské křeslo byl posazen Rob Dyer, který v herním průmyslu rozhodně není žádným nováčkem. V této oblasti se pohybuje už více jak 25 let a za tu dobu byl součástí společností jako je Sony Computer Entertainment America, Zynga, Eidos Interactive nebo Crave Entertainment.

Dyer se bude zodpovídat přímo CEO Capcomu Kiičirovi Uratovi. Ten k jeho nástupu do funkce řekl: “Robova bystrost a hluboká znalost herního průmyslu bude hrát velmi důležitou roli při dosažení bussinesových plánů Capcomu. Pomůže řídit úspěch našeho rozsáhlého portfolia, ve kterém najdete třeba Monster Hunter, Street Fighter, Devil May Cry a mnoho dalších.”

Doufáme, že se situace Capcomu do budoucna zlepší. Nechtěli bychom totiž přijít o případné další hry využívající výše jmenované značky. Jejich nejbližší velký titul by měl být Devil May Cry 5, které si zatím stojí velmi dobře mezi fanoušky. Ani přes jeho možný úspěch se ale Capcom vzniklým ztrátám v příštím roce nevyhne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama