Beta Fallout 76 nejde odinstalovat bez koupě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta Fallout 76 nejde odinstalovat bez koupě

Beta Fallout 76 nejde odinstalovat bez koupě

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

12. 11. 2018 12:45 14
Reklama

Co nový den, to nový neuvěřitelný příběh, týkající se Falloutu 76. Ze rčení „It’s not a bug, it’s a feature“, tedy „Není to chyba, ale vlastnost“, které Bethesdě dříve přisoudily internetové memy, se tak stává čím dál tím pravdivější skutečnost.

Nejnovějším problém s aktuální betou je pak nadmíru pikantní. Pokud se ji totiž rozhodnete odinstalovat, zjistíte, že se jedná o nemožný akt. Po takovém pokusu na vás totiž vyskočí tabulka, která vám vysvětlí, že ke hře nemáte přístup, a nemůžete tak nijak modifikovat její soubory – minimálně do doby, než si ji zakoupíte.

Beta Fallout 76 nejde odinstalovat bez koupě
i Zdroj: Hrej.cz

Problém je však i v tom, že Fallout 76 vychází až za dva dny, jeho hlavní servery tedy zatím neběží. I za předpokladu, že si hru koupíte, tak betu minimálně do vydání neodinstalujete. Jistým řešením je pro obě skupiny hráčů prosté smazání složky se hrou, tím se ale samozřejmě nezbavíte všech souborů, které jsou klasicky roztroušené po celém disku.

Fallout 76 vychází 14. listopadu na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Pokud jste si betu vyzkoušeli, a chcete mít jistotu, že ji odinstalujete alespoň v den vydání, můžete si hru předobjednat na Xzone, kde k ní dostanete i stylovou bobblehead figurku Vault Boye.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama